Termeni si conditii

Termeni generali

PENTRUEVENIMENTE.RO este denumirea comerciala a AESTHETIC EVENTS SRL, persoana juridica cu sediul in Craiova, Str. Toporasi, nr. 52, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J16/689/2020, avand CUI 42505637, numita in continuare AESTHETIC EVENTS.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO, AESTHETIC EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO este proprietatea AESTHETIC EVENTS SRL

AESTHETIC EVENTS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AESTHETIC EVENTS SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea AESTHETIC EVENTS SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@pentruevenimente.ro va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de AESTHETIC EVENTS SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa AESTHETIC EVENTS SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre AESTHETIC EVENTS SRL  cu o cerere scrisa, datata si semnata. AESTHETIC EVENTS SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

AESTHETIC EVENTS SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Garantia produselor

Produsele comercializate de AESTHETIC EVENTS SRL nu sunt contrafacute.

AESTHETIC EVENTS SRL  garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Produsele comercializate pe site-ul WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO nu beneficiaza de garantie din motive evidente.Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre AESTHETIC EVENTS SRL. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24-48 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre AESTHETIC EVENTS SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Se face prin curieri proprii cel tarziu a treia zi lucratoare si gratuit la sediul dumneavoastra pentru comenzi mai mari de 450 Lei, iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 450 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 20 Lei.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Fan Courier in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre AESTHETIC EVENTS SRL.

Pentru comenzi mai mici de 450 Lei, se percepe o taxa de 20 Lei.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin AESTHETIC EVENTS se poate face astfel: in numerar la livrare, transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.


Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul (Adauga procesator caard) , iar AESTHETIC EVENTS SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta


Site-ul WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici

In cazul produselor nepersonalizate, potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie - prin posta, email - pe adresa contact(ADAUGA MAIL) AESTHETIC EVENTS SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. In acest sens, se poate folosi un model de formular de retragere, conform exemplului de mai jos. 

Model de formular de retragere

(prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract)

Către : [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de email ale comerciantului - AESTHETIC EVENTS SRL]:

Vă informez/Vă informăm () prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră () din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse 

Comandate la data ()/primite la data ()

Numele consumatorului (consumatorilor) Adresa consumatorului (consumatorilor)

Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

Data

(*)A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

Singurele costuri ce revin Cumparatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor, care se va face la adresa indicata de AESTHETIC EVENTS SRL. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, etc. Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 7 zile de la receptionarea produselor, folosind aceeasi modalitate de plata folosita de Cumparator (in acest sens, clientul va trebui sa furnizeze AESTHETIC EVENTS SRL un cont bancar in care sa se poata vira sumele corespunzatoare returului). Cumparatorul suporta costurile de returnare si este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor


BUNURI SI SERVICII, DISPONIBILITATE SI POLITICA DE PRETURI

Bunurile si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ toate taxele, fiind preturi finale. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre furnizori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. AESTHETIC EVENTS SRL va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza (de exemplu: nume cumparator, telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plata). AESTHETIC EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inainte ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizandu-se.

Personalizarea produselor se va face tinand cont de urmatoarele aspecte:

a) Textul personalizat va avea un numar de caractere care sa se incadreze in limita maxima aferenta fiecarui produs in parte si nu va contine diacritice sau alte caractere speciale.

b) Dimensiunea literelor si pozitionarea textului si/sau designului vor fi stabilite de administratorul WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO

c) Culorile imaginii pot diferi de cele afisate si vor fi alese de administratorul WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO in functie de culoarea produsului si de cea a textului personalizat.

 d) Dimensiunea imaginii va fi stabilita, de asemenea, de catre administratorul WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO

 Imaginile produselor afisate pe WWW.PENTRUEVENIMENTE.RO, sunt cu titlu de prezentare, toate  textele/design-urile/monogramele care apar pe produse fiind personalizate.  

AESTHETIC EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz. AESTHETIC EVENTS SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.). Depunem toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor noastre. Culorile produselor si imaginilor pe care le vedeti vor depinde si de sistemul dumneavoastra informatic, iar noi nu putem garanta faptul ca PC-ul dumneavoastra va afisa cu exactitate nuantele culorilor.

  Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de AESTHETIC EVENTS SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@pentruevenimente.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si AESTHETIC EVENTS SRL pentru utilizarea acestui site.

AESTHETIC EVENTS SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.